Seobureau Internet Marketing

Another SeoBureau Website

Marilyn cars is sinds jaren actief als allround autohandel. Vanuit een kleine huisvesting in het centrum van Antwerpen verzorgden de oprichters onderhoud, reparaties en keuringen voor alle merken personen- en bedrijfsauto’s. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig export bedrijf. Gezien de historische klantenkring verzorgen wij nog steeds reparatie, onderhoud, keuringen en schadeherstel aan alle merken. Op dit moment werken wij met een ervaren team aan uw tevredenheid op mobiliteitsgebied.

Wat mag u van ons verwachten?

Deskundigheid Autohandelaars Marilyn cars heeft jaren ervaring als autohandelaar in tweedehandswagens met ons uitgebreid klantenbestand en andere factoren kunnen we een zeer concurrentiele marktconforme prijs bieden voor uw te koop aangeboden tweedehands auto , dat kunnen weinig dealers zeggen.

Autohandel Marilyn cars is een totale dienstverlener op mobiliteitsgebied. U mag van ons naast de gebruikelijke productkennis en technische know how kennis verwachten van aankoop van leasing wagens, bedrijfswagens schadewagens auto’s met hoge kilometerstanden wagens uit bankbeslag of een heel wagenpark enz….
Eén adres voor de verkoop van uw auto, dat onderscheidt Autohandelaar Marilyn cars

AUTODOC.NL

Occasies en zoekopdracht

Autohandel Marilyn cars verkoopt gebruikte auto’s van alle merken. Door de jarenlange aanwezigheid op verschillende automarkten hebben we een zeer uitgebreid klantenbestand dat dagelijks opzoek is naar verschillende merken.
uw auto wordt nadat deze bij ons wordt aangemeld onmiddellijk doorgemaild naar onze klanten die op hun beurt ons de bevestiging geven dat deze wagen zal worden overgenomen

Autohandel Marilyn cars is een specialist op het gebied van:

• Auto, betelwagens , vrachtwagens personenwagens schadewagens autos met hoge kilometerstanden
en nog veel meer
• En aangezien meer dan 90 procent van onze wagens worden geëxporteerd, eisen we geen technische keuring of waarborg
• Export naar (Oost) Europa Afrika en Midden Oosten. Hierin hebben we inmiddels jaren lange ervaring,
waardoor we over een uitgebreid netwerk beschikken om u reële marktconforme prijs te kunnen bieden.
• Autohandel b&s cars zorgt dat u de beste prijs krijgt voor uw te verkopen auto

We doen wat we beloven! Bel of mail gerust voor al uw vragen en/of extra info.
Ook trachtten we steeds de laatste ontwikkelingen te volgen inzake export en douane.
Nog steeds is een perfecte service, gekoppeld aan een persoonlijke aanpak en de bedrijfsfilosofie die gevolgd wordt. Uiteraard tegen een concurrentiele prijs
Kortom, indien u op zoek bent naar een betrouwbare opkoper voor de verkoop van uw
tweedehands wagens dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Door onze jarenlange samenwerking rechtstreeks met buitenlandse klanten , hebben wij steeds een grote vraag naar tweedehands wagens.
U kan uw tweedehands auto of auto’s te koop aanbieden via onze webformulieren of als u wil dat het sneller gaat kan u ons ook telefonisch contacteren. met de vermelding van het merk van de wagen type bouwjaar , brandstof enz …

Auto opkoper export

Via onze auto inkoopdienst kan u elke wagen jong en oud aanbieden voor verkoop. Ook tweedehands auto’s met schade, veel kilometers of afgekeurde wagens voor export worden door Cash4Cars aangekocht.

Auto opkoper export

TRcars is een betrouwbare auto opkoper waar je terecht kan voor het verkopen van elke auto ongeacht de staat waarin de wagen zich bevindt. Wij kopen als auto opkoper alle automerken en types. Personenwagens, terreinwagens, bestelwagens, minibussen, monovolumes, lichte vracht, 4×4, schadewagens, export auto

opkoper auto

AUTO-onderdelen24.nl